Pane ürdid veeklaasiga külmkappiPihusta kuivanud kookosele piima ja oota 10 minutitHoia vürtsid eemal valgusest ja soojast (ahi, lambid), sest muidu kaotavad oma maitseKöögitehnika nagu blender hoia nähtaval, et kasutaksid seda tihedaminiRiisikeetjad on suureks abiks, et ei peaks jälgima ja muretsema vee keetmise pärastLisage teelusikatäis valget äädikat keevale veele, et munakollane katki ei läheksAhjude temperatuurid võivad valetada. Pane teine termomeeter ahju, et olla kindel temperatuurisÄra karda kasutada soola. Sool toob maitsed toidus esile. Küpseta kosher soolaga ja maitsesta meresoolagaLõika tomati peale X ja pane keevasse vette 15-30 sekundiks ning tomati koored tulevad kerge vaevaga mahaMaitserohelise paremaks hoiustamiseks pane need majapidamispaberisse ja suletavasse kilekotti
Näpunäiteid kööki